Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında yığın ve hareket üzere gayrı natürel afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Ayrıca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet anlayışlemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymettar bir kriter olarak gösterilebilir.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çhileıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik takkadak bapnın rahatlıkla açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beniâdem tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır Yangın Çıkış Kapısı spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve şayan eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kuruluşların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına cevaz verilmektedir.

Report this wiki page